Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

  Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντoς

  ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 
  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και σύντομα ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε.
  Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό (EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR))
  0

  Ώρες Πρακτικής
  Εξάσκησης

  0

  Διδακτικές Ώρες
  Θεωρητικής Κατάρτισης

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

  Ολοκληρωμένες Σπουδές
  Βοηθού Οδοντιάτρου

  Εκπαιδευτές Προγράμματος

  Οι εκπαιδευτές του προγράμματος είναι καταξιωμένοι οδοντίατροι και επαγγελματίες του είδους, εξειδικευμένοι στο κάθε γνωστικό αντικείμενο με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία. Πλαισιώνονται από επιλεγμένες εμπορικές εταιρείες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους με τα οποία θα εκπαιδευτούν οι σπουδαστές.

  Χρόνος Ολοκλήρωσης Προγράμματος
  Η συνολική χρονική διάρκεια του Προγράμματος είναι δύο (2) ακαδημαϊκά έτη, ενώ ο απαιτούμενος “χρόνος ενασχόλησης” υπολογίζεται στις 1.360 ώρες θεωρητικής κατάρτισης και 600 ώρες δια ζώσης πρακτικής άσκησης. Η ολοκλήρωση του προγράμματος ορίζεται “κοινή” για όλους. Τέλος η πρακτική εξάσκηση και τα Master Course Workshops είναι απαιτούμενα για την απόκτηση του πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης.
  Ποιός Μπορεί Να Συμμετάσχει ;
  Αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβάλει οποιοσδήποτε απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απόφοιτος ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων συμμετοχής, θα τηρηθεί θέση προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
  Πιστοποιητικό Περάτωσης
  Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής θα λάβει Πιστοποιητικό Επιτυχούς Περάτωσης , εξειδικευμένης δια βίου επιμόρφωσης Βοηθού Οδοντιάτρου, από την Οδοντιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
  Σταδιοδρομία σας μετά το πρόγραμμα
  Το Ινστιτούτο Μέριμνα παραμένει κοντά σας και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, προτείνοντάς σας διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η άμεση επαγγελματική σας αποκατάσταση στον χώρο της οδοντιατρικής. Εξασφαλίζουμε ένα μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων και ανάλογα με την τελική σας βαθμολογία, δίνουμε την απαραίτητη συστατική επιστολή, με τελικό σκοπό, την κατά το δυνατό άμεση επαγγελματική αποκατάσταση του συνόλου των σπουδαστών
  ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΟΗΘΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ

  Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση,
  από το Α εως το Ω

  Αυτή είναι η ιδανική λύση πλήρους κατάρτισης για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας ως βοηθός οδοντιάτρου.

  ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ

  Σύντομα ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα Βοηθού Οδοντιάτρου.