Γιατί να το
  επιλέξετε;

  Πρόγραμμα Βοηθού Οδοντιάτρου
  ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Πλεονεκτήματα
  Προγράμματος

  Η ιδανική λύση πλήρους κατάρτισης για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας ως βοηθός οδοντιάτρου

  1
  Θεωρητική Κατάρτιση

  Εύρος Γνώσεων

  Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε μετά την ολοκλήρωσή του ο εκπαιδευόμενος να διαθέτει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές που θα τον καταστήσουν ικανό στο να ανταποκριθεί επαρκώς και με επιτυχία ως επαγγελματίας Βοηθός Οδοντιάτρου, καθιστώντας τον ικανό να ανταποκριθεί σε όλο το εύρος απαίτησης υπηρεσιών του επαγγέλματος.

  2
  Δια Ζώσης Εκπαίδευση

  Πρακτική Εξάσκηση

  Η πρακτική εξάσκηση  είναι διάρκειας 600 ωρών. Ο κάθε σπουδαστής επιλέγει από μια λίστα εγκεκριμένων και πιστοποιημένων οδοντιατρείων και πολυοδοντιατρείων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο που συνεργάζονται για την υλοποίηση του προγράμματος και την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών. 

  3
  Ολοκλήρωση Σπουδών

  Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης

  Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής θα λάβει Πιστοποιητικό Επιτυχούς Περάτωσης , εξειδικευμένης επιμόρφωσης Βοηθού Οδοντιάτρου, από το Τμήμα Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

  4
  ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

  Συνέχιση Σταδιοδρομίας

  Το Ινστιτούτο Μέριμνα παραμένει κοντά σας και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, προτείνοντάς σας διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η άμεση επαγγελματική σας αποκατάσταση στον χώρο της οδοντιατρικής.

  ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Το μοναδικό πρόγραμμα κατάρτισης Βοηθού Οδοντιάτρου που συνδυάζει Θεωρητική Κατάρτιση, Master Course Workshops, Πρακτική Εξάσκηση και Πιστοποιητικό Περάτωσης από Πανεπιστήμιο.

  Πλήρης Εκπαιδευτική Κατάρτιση

  Θεωρητικές Ενότητες

  Πρωτότυπη οργάνωση και ανάπτυξη 82 Θεματικών Ενοτήτων, μέσα από διαδραστικά Βίντεο, επιμορφωτικά webinars και διαδραστικές εργασίες.

  Master Course Workshops

  Οργανώνονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να βοηθήσει όλους τους σπουδαστές να είναι έτοιμοι με επιπλέον δεξιότητες για την πρακτική τους.

  Πρακτική Εξάσκηση

  Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμοστεί στο πρόγραμμα του κάθε σπουδαστή είτε αυτός εργάζεται ή δεν εργάζεται σε οδοντιατρείο.

  Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
  Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής θα λάβει Πιστοποιητικό Επιτυχούς Περάτωσης , εξειδικευμένης δια βίου επιμόρφωσης Βοηθού Οδοντιάτρου, από το Τμήμα Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
  ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΟΗΘΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ

  Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση,
  από το Α εως το Ω

  Αυτή είναι η ιδανική λύση πλήρους κατάρτισης για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας ως βοηθός οδοντιάτρου.
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Χρειάζεστε επιπλέον
  Πληροφορίες;