Skip links

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το πτυχίο οδοντιατρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζεται διεθνώς και οι απόφοιτοί μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα του General Dental Practioner σε περισσότερες από 32 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η σύνδεση θεωρίας και πράξης αποτελεί ειδοποιό διαφορά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Οδοντιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας και της καινοτομίας τόσο στους τρόπους διδασκαλίας και στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού του προγράμματος όσο και στην πρόσβαση στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Οδοντιατρική στο European University of Cyprus

Το Bachelor of Dental Surgery είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στα υψηλότερα Ευρωπαϊκά και Βορειοαμερικανικά πρότυπα οδοντιατρικής εκπαίδευσης, και κυρίως στο «“2009 Update of the Profile and Competences for the Graduating European Dentist που εγκρίθηκε από τo Association of Dental Education in Europe (ADEE).

Το Τμήμα Οδοντιατρικής της Ιατρικής Σχολής είναι μέλος του ADEE. Η ιδιότητα μέλος στην Ένωση Οδοντιατρικής Εκπαίδευσης της Ευρώπης διασφαλίζει την συμβατότητα και συνεχή ενημέρωση του προγράμματος σπουδών έτσι ώστε οι απόφοιτοί του να έχουν αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο προσόντων και δεξιοτήτων.

Σπουδές Βοηθός Οδοντιάτρου 2021
Η προκλινική και κλινική εκπαίδευση πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από πανεπιστημιακούς καθηγητές υψηλών προσόντων.O τεχνολογικός εξοπλισμός που υποστηρίζει την προκλινική εκπαίδευση περιλαμβάνει υπερσύγχρονα απτικά συστήματα και προσομοιωτές οδοντιατρικής ακτινολογίας. Η κλινική άσκηση πραγματοποιείται στην Ιδιόκτητη Οδοντιατρική Κλινική του πανεπιστήμιου, στοχεύοντας στην άμεση σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική άσκηση.
Το Πτυχίο Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (General Dental Practitioner)
Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν στις ιδιωτικές τους κλινικές, σε ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία και κοινοτικές κλινικές. Οι απόφοιτοι μπορούν να ειδικευτούν σε τομείς όπως Ορθοδοντική, Παιδοδοντιατρική, Οδοντική χειρουργική, Περιοδοντολογία και άλλα.

Σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα;

Λάβετε επιπλέον ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα από έναν σύμβουλο εκπαίδευσης.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο του προγράμματος εδώ

Ξεκινήστε σήμερα δωρεάν

Παρακολουθήστε 4 δραστηριότητες θεωρίας, από τις 82 που περιέχονται στο πρόγραμμα σπουδών.

Δοκιμαστική περίοδος μέχρι 30 Απριλίου 2024 ·

Βοηθός Οδοντιάτρου Σπουδές E-learning
Elearning Course Πρόγραμμα Βοηθού Οδοντιάτρου