Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

  ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

  Οδοντιατρική στο
  European University
  of Cyprus

  Παρουσίαση Τμήματος Οδοντιατρικής

  Οι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, όπως Ανατομίας, Προσομοίωσης Εικονικής Οδοντιατρικής, Προσομοιωτών Στόματος και Ψηφιακής Οδοντιατρικής. Το πτυχίο οδοντιατρικής αναγνωρίζεται διεθνώς και οι απόφοιτοί μας μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα του General Dental Practioner σε περισσότερες από 32 Ευρωπαϊκές χώρες

  Το Τμήμα Οδοντιατρικής είναι μέλος τους Association of Dental Education in Europe (ADEE), γεγονός που επιτρέπει στους φοιτητές και αποφοίτους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν διαρκώς τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Οδοντιατρικής.

  σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων καθηγητών

  Προκλινική και κλινική οδοντιατρική εκπαίδευση

  Εγκεκριμένο από το ADEE

  Το Bachelor of Dental Surgery είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στα υψηλότερα Ευρωπαϊκά και Βορειοαμερικανικά πρότυπα οδοντιατρικής εκπαίδευσης, και κυρίως στο «“2009 Update of the Profile and Competences for the Graduating European Dentist που εγκρίθηκε από τo Association of Dental Education in Europe (ADEE). Το Τμήμα Οδοντιατρικής της Ιατρικής Σχολής είναι μέλος του ADEE.Η ιδιότητα μέλος στην Ένωση Οδοντιατρικής Εκπαίδευσης της Ευρώπης διασφαλίζει την συμβατότητα και συνεχή ενημέρωση του προγράμματος σπουδών έτσι ώστε οι απόφοιτοί του να έχουν αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο προσόντων και δεξιοτήτων.

  Άσκηση Επαγγέλματος

  Το Πτυχίο Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (General Dental Practitioner)

  Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

  Η προκλινική και κλινική εκπαίδευση πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από πανεπιστημιακούς καθηγητές υψηλών προσόντων.O τεχνολογικός εξοπλισμός που υποστηρίζει την προκλινική εκπαίδευση περιλαμβάνει υπερσύγχρονα απτικά συστήματα και προσομοιωτές οδοντιατρικής ακτινολογίας. Η κλινική άσκηση πραγματοποιείται στην Ιδιόκτητη Οδοντιατρική Κλινική του πανεπιστήμιου, στοχεύοντας στην άμεση σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική άσκηση.

  Καριέρα στην Οδοντιατρική

  Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν στις ιδιωτικές τους κλινικές, σε ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία και κοινοτικές κλινικές. Οι απόφοιτοι μπορούν να ειδικευτούν σε τομείς όπως Ορθοδοντική, Παιδοδοντιατρική, Οδοντική χειρουργική, Περιοδοντολογία και άλλα.

  Επικοινωνήστε με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

  6, Διογένους 2404 Έγκωμη P.O. Box: 22006, 1516 , Λευκωσία-Κύπρος Web: www.euc.ac.cy
  ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΟΗΘΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ

  Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση,
  από το Α εως το Ω

  Αυτή είναι η ιδανική λύση πλήρους κατάρτισης για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας ως βοηθός οδοντιάτρου.
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Χρειάζεστε επιπλέον
  Πληροφορίες;